Закінчився онлайн захист магістерських робіт на агробіологічному факультеті!

18 грудня 2020, 14:08

 

Впродовж 14-18 грудня 2020 року на базі агробіологічного факультету, відбувся дистанційний захист магістерських робіт студентів зі спеціальності 201 «Агрономія» як денної так і заочної форм навчання.

 

До складу комісії, яка була створена наказом ректора увійшли: Анатолій Бикін  – доктор сільськогосподаоських наук, професор, завідувач кафедри агрохімії та якості продукці  рослинництва ім. О.І. Душечкіна - голова комісії та члени комісії   Оксана Тонха,  доктор сільськогосподарських  наук, професор, декан факультету; Семен Танчик, доктор сільськогосподарських  наук, професор кафедри землеробства та гербології;  Григорій Демидась, доктор сільськогосподарських  наук, професор кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології; Григорій Подпрятов, кандидат сільськогосподарських наук, професор кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика; Михайло Дмитришак, кандидат сільськогосподарських  наук, доцент кафедри рослинництва. Секретар комісії  Тетяна Антал – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри рослинництва.

Екзаменаційна комісія в повному складі, дотримуючись всіх правил карантину, розпочала свою роботу о 10.00 годині.


З вступним словом до студентів та комісії звернулася декан факультету, Тонха Оксана, зачитавши  наказ ректора про склад екзаменаційної комісії, побажала студентам успішного захисту магістерських робіт. Бикін Анатолій – голова комісії також приєднався до вітальних слів, ознайомив студентів із регламентом проведення захисту та розпочав роботу екзаменаційної комісії.

 Всі магістерські роботи, які успішно пройшли захист, були  виконані на актуальну тему, написані на високому методичному рівні, відповідають всім вимогам агробіологічного спрямування. Студенти на досить високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень і впевнено, лаконічно та конкретно відповідали на поставлені запитання. Голова та члени комісії були задоволені виступами студентів, активно вели обговорення та дискутували на актуальність тематик.

 

Агробіологічний факультет щиро вітає випускників спеціальності 201 «Агрономія» з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітнього ступеня «Магістр».

 Оксана Тонха,

декан агробіологічного факультету

Тетяна Антал

секретар комісії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook