ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ – ЗА КРОК ДО ДИПЛОМУ

18 грудня 2020 року
     17 грудня 2020 року на юридичному факультеті відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання 2019 року вступу. Цьогоріч зважаючи на карантинні обмеження захід відбувався  у дистанційному режимі з використанням платформи Google Meet та дотриманням вимог Положення «Про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2020-2021 н. р. в умовах адаптивного карантину».
     Розпочав засідання екзаменаційної комісії голова, завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України Єрмоленко Володимир Михайлович. Привітавши студентів та ознайомивши їх із процедурою та регламентом захисту, він відзначив виконання студентами плану навчання, та всіх передбачених вимог до підготовки та оформлення магістерських робіт.

До захисту було допущено 17 студентів ОС «Магістр». Всі роботи мали позитивні відгуки наукових керівників, рецензії, пройшли попередній захист та перевірку на плагіат, а основні результати магістерських робіт – апробовані.

На захисті студенти продемонстрували свої знання та вміння аналізувати спеціальні джерела, наукову літературу, судову практику, тлумачити та застосовувати на практиці правові норми. Цікавими та змістовними були висновки та пропозиції магістрантів щодо: удосконалення стану правового регулювання державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, аграрного ринку, страхування сільськогосподарської продукції; перспектив створення в Україні екологічних судів; напрямів та способів адаптації вітчизняного аграрного законодавства до законодавства ЄС; вирішення проблем юридичної відповідальності за порушення аграрного, земельного, екологічного законодавства та ін.

Члени екзаменаційної комісії: декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, професор Яра Олена Сергіївна, професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор, Гафурова Олена Вікторівна та доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, кандидат юридичних наук, доцент, Новак Тамара Сергіївна відмітили високий рівень представлених магістерських робіт, актуальність піднятої в роботах проблематики, наукове та практичне значення отриманих результатів. Активну участь у обговоренні магістерських робіт прийняв ректор університету – доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Станіслав Миколайович Ніколаєнко.

На завершення голова екзаменаційної комісії Володимир Михайлович Єрмоленко привітав усіх студентів із успішним захистом та побажав міцного здоров’я, реалізації всіх задумів, подальшого професійного зростання!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook