До конференції трудового колективу: виконуємо умови трудового договору

16 грудня 2020 року
     Виконуючи умови трудового договору, адміністрація і профспілка університету займаються усуненням висловлених раніше зауважень, інформує голова профкому Ростислав Тарасенко.

     Так, одне з них стосувалося недостатньої забезпеченості спецодягом лаборантського складу кафедр: якщо у 2019 році на ці цілі було витрачено 86 тис. грн., то цьогоріч його придбано на 96 тис. грн.

     Звучали і нарікання на непрацюючі належним чином вентиляційні системи у навчальних корпусах №№ 2, 12 та центральному книгосховищі бібліотеки. На сьогодні вони повністю відновлені у 2-му. А от у 12-му потребують реконструкції вентиляційні системи на кафедрі анатомії, гістолоії, патоморфології ім. акад. В.Г. Касьяненка, які не працюють. На кафедрі ж біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого необхідно усунути конструктивні дефекти. У бібліотечному книгосховищі вентиляцію відновлено у трьох з п’яти кімнатах.

  

  

     Що ж до медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах чи на таких, що небезпечні для здоров’я, то цьогоріч вони не проводилися у зв’язку з пандемією коронавірусу.

     І, врешті, якщо у 2019 році звучали нарікання на тепловий режим у зимовий період у 1-му навчальному корпусі та Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК, то цьогоріч зауважень з цього приводу не надходило.


Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook