Магістри кафедри овочівництва і закритого ґрунту на фініші до завершення навчання

25 листопада 2020, 15:41

25 листопада 2020 року на кафедрі овочівництва і закритого ґрунту відбулася постерна презентація магістерських робіт зі спеціальності «203 Садівництво та виноградарство». У сучасному суспільстві саме такі постерні презентації стають найголовнішим і найперспективнішим засобом спілкування студентів різних ВНЗ. Це також шанс краще підготовитись до основного захисту магістерської роботи на ДЕК. Захід відбувся в режимі онлайн з використанням платформи Cisco Webex.

Під час постерної конференції було представлено 7 презентацій.  Учасники конференції мали змогу ознайомитися з тематиками магістерських робіт, проблемами та основними результатами досліджень, висновками та пропозиціями виробництву. Доповіді студентів супроводжувались показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.

Конференція мала дискусійний характер, під час якої прозвучали слушні пропозиції виробництву. Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження науково-дослідної практики.

Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень

Отже, залишається побажати магістрам ІІ року навчання вдалого захисту перед екзаменаційною комісією

 

Віра Кутовенко , доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook