КОНКУРС «КРАЩИЙ СТУДЕНТ ТЕРНОПІЛЛЯ»

25 листопада 2020 року

 

420 листопада у приміщенні КП «Молодіжний центр дозвілля ім. Довженка» з нагоди Дня студента відбувся конкурс «Кращий студент Тернопілля-2020», регіональний етап відповідної всеукраїнської конкурсної програми, яка покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства.

Організаторами програми є ВМГО «Студентська республіка» та Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України.

Основною метою і завданням конкурсу є: виявлення, підтримка та стимулювання обдарованої молоді; розвиток і реалізація творчих здібностей студентів; сприяння гармонійному розвитку особистості студентів; стимулювання зацікавленості студентів до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня; формування національної свідомості творчої особистості; створення сприятливих умов для розвитку студентської наукової діяльності.

У конкурсі змагалися представники навчальних закладів Тернополя та області. Наш коледж представляла Марічка РЕПЕЦЬКА - студентка групи ОФП-21М.

У першому етапі конкурсу Марічка презентувала себе оригінальним віршом про своє дитинство, родину, навчання у школі і коледжі, свої захоплення, який написала сама.

Під час другого етапу наша студентка під музичний супровід виконала чуттєву ліричну поезію Лесі Українки «Твої листи завжди пахнуть зов’ялими трояндами», яку високо оцінили слухачі та журі.

1

Третім етапом конкурсу було домашнє завдання зі створення проєкту розвитку чи вирішення проблеми навчального закладу/міста/області. Марічка представила свій проєкт створення на базі Бережанського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Coworking CREATIVE SPACE». Це соціальний проект зі створення коворкінг-центру для організації креативного арт-простору, де студентська молодь буде мати змогу цікаво та з користю проводити свій вільний час у комфортному оточенні.

22

Вітаємо дипломантку конкурсу «Кращий студент Тернопілля» Марічку РЕПЕЦЬКУ.

333

Коледж пишається своїми студентами, і бажає подальших успіхів, здійснення особистих та професійних мрій, нових здобутків і перемог!

Валентина РУДНИК
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook