Світова пандемія змінила плани всього світу? Як би не так! Наші вона всього лише пересунула!

23 листопада 2020 року
   
       Все почалося з невеликої рекламної презентації компанії "TUI" в нашому університеті (НУБіП). Саме тоді я і зрозуміла, що моє серце горить цим стажуванням, бо вже тоді розуміла, наскільки це важливо і круто для кожного студента спеціальності «Туризм». 
         Довгоочікуване стажування в Туреччині цього року розпочалося з 10 серпня 2020 року.

        Наш переліт пройшов дуже швидко, всі були в передчутті чогось нового і цікавого, того, заради чого ми взагалі вчимося в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
        Звичайно, в цьому сезоні все по-іншому, не так, як було. Буквально два тижні тренінгів вмістилися в три дні. Все швидко, але не менш захоплююче.
      Сервіс, з яким нас зустріли, просто на висоті. Буквально з аеропорту нас повезли по всіх необхідних інстанціях, особливо запам'яталося отримання фірмової форми компанії "TUI". У цей момент, коли тримаєш в руках блакитну сорочку з червоним символом, по-справжньому розумієш, що тепер ти справжній співробітник величезної і відомої корпорації.

       Ось такі міжнародні практики допомагають тобі зрозуміти, твоє це, чи хочеш ти продовжувати в цьому рухатися, і взагалі, чи подобається тобі взагалі туризм. Але хочу сказати одне, туризм, він як найсильніший наркотик, спробувавши який не зможеш зістрибнути ніколи!

     
Ми ще вчимося, і кожен день отримуємо величезну кількість дуже важливої для нашої роботи інформації.
     Ми хвилюємося, всі в передчутті початку трудової діяльності, так би мовити рвемося в бій, зустрічати дорогих гостей сонячної Туреччини!
 
Сабріна Краснопольська,
студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook