Карантин не завадить!

18 листопада 2020 року

     18 листопада 2020 року в НУБіП України відбувся День відкритих дверей онлайн і Юридичний факультет радо зустрів випускників шкіл Київщини.

     Спочатку відбувся загальноуніверситетський захід, де майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитись з історією НУБіП України, здобутками і структурою, та умовами створеними для навчання. На захід зареєструвалося більше тисячі учасників, що є свідченням визнання високого авторитету НУБіП України.

     На Юридичний факультет зареєструвалося більше 50 учасників, приємно відзначити, що майже усі охочі долучилися до події. Науково-педагогічні працівники факультету із задоволенням зустріли на онлайн-заході випускників, батьків та педагогів.

     Також серед учасників були і колективні підключення: 11 клас ОНЗ Путрівського НВК, Фастівська ЗОШ №5, Ставищенський НВК №2, Білогородська школа №2, Хотівський НВК. Відвідувачам було організовано демонстрацію про історію та діяльність факультету, структуру та здобутки кафедр, умови вступу на спеціальність 081 «ПРАВО».

     Декан факультету Олена Яра привітала учасників, ознайомила з кадровим складом, матеріально-технічною базою та можливостями факультету щодо проведення навчального процесу. Завідувачі кафедр розповіли про здобутки та наукові напрями діяльності підрозділів, про навчання на навчально-інформаційному порталі НУБіП України та дистанційну підготовку майбутніх фахівців, враховуючи критичну ситуацію, що виникла внаслідок світової пандемії.

     Голова СО Анастасія Василевська познайомила зі студентським дозвіллям.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Канарик надала інформацію щодо тонкощів Вступної кампанії 2021.

     Наприкінці зустрічі усі бажаючі мали можливість отримати відповіді на актуальні питання.

     Завершуючи захід Олена Яра окреслила переваги навчання на юридичному факультеті НУБіП України, можливості кар’єрного росту випускників та конкурентної переваги НУБіПУ на ринку праці. Усі присутні отримали цікаву та необхідну інформацію, а юридичний факультет НУБіП України черговий раз довів, що готовий до викликів сьогодення і онлайн День відкритих дверей став цікавою альтернативою традиційного заходу.


Адміністрація юридичного факультету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook