Відвідування занять та підготовка до сесії: основні питання старостату

6 листопада 2020 року
   Питання проміжної атестації студентів, відвідуванння занять та підготовку до захистів, обговорили 6 листопада на онлайн старостаті. 
   Декан факультету Анатолій Остапчук акцентував увагу на стовідсотковому забезпеченні відвідування пар студентами та недопущення пропусків занять без поважних причин. Анатолій Остапчук закликав студентів дотримуватись правил безпеки під час карантину, залишатись вдома щоб вберегти себе та оточуючих, а про всі підозри і підтверджені випадки одразу повідомляти адміністрацію факультету. 
   Екватор навчального семестру на факультеті традиційно завершується проведенням проміжної атестації студентів денної форми навчання, про що проінформувала заступник декана Людмила Гречанюк. Атестація не стосується лише магістрів 2 року навчання, які відповідно до графіка навчального процесу найближчим часом захищатимуть магістерські роботи. Людмила Гречанюк наголосила на термінах проведення атестації та сесії.
 
   Заступник декана Лариса Карпенко детально обговорила зі старостами освітнього ступеня "Магістр" 2 року навчання терміни подання магістерських робіт для перевірки на плагіат, терміни проведення постерних презентацій та захистів. 
     Старости прозвітували про стан здоров’я студентів груп, відсоток відвідування занять та надали пояснення щодо причин відсутності студентів на парах. 
 

Лариса Карпенко, заступник декана факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook