Формування індивідуальної освітньої траєкторії: студентів 1 курсу магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» познайомили з вибірковими дисциплінами

5 листопада 2020 року

Кожен студент формує свою індивідуальну освітню траєкторію шляхом вибору навчальних дисциплін за спеціальністю (вибір дисциплін у розрізі освітньої програми), тому кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна 5 листопада була ініційована онлайн-зустріч студентів 1 року навчання з гарантом ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Анатолієм Бикіним і викладачами кафедри Наталією Пасічник, Оленою Літвіновою, Ларисою Семенко.

Викладачі, котрі відповідають за викладання вибіркових дисциплін, провели роз’яснювальну роботу щодо порядку вибору дисциплін (Положення про освітні програми в НУБІП України (п 2.7.3.) Формування переліку вибіркових дисциплін), представили їх зміст і компетенції, що вони формують. Окреслили основні напрямки, зокрема, вивчення інформаційних технологій, технологічного забезпечення та вологозабезпечення в умовах точного землеробства. Студенти активно вступали у обговорення, висловлювали свою зацікавленість певними напрямками, на задані питання викладачами були надані додаткові роз’яснення.

 

    

 

     З переліком дисциплін вільного вибору за спеціальністю (освітньою програмою), їх робочими програми і силабусами за освітньою програмою студенти можуть ознайомитись на електронній сторінці кафедри (випускова кафедра) у розділі «Освітня програма «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»», закладка «Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін» (https://nubip.edu.ua/node/1233/11).


    

     До 20 листопада анкетуванням студенти висловлять свої побажання щодо вибіркових дисциплін за спеціальністю, що увійдуть в навчальний план.
    У пріоритетах кафедри завжди буде визначальне місце знаходити всебічне сприяння гаранта і викладачів у формуванні індивідуальної освітньої траєкторії студентів.

 

Олена Літвінова  Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook