МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ РОБОТИ

22 жовтня 2020 року

 

1Відповідно до графіка засідань обласних методичних об’єднань закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області 22 жовтня у режимі відеоконференції відбулось засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виробничої роботи (керівників практичного навчання).

Зустріч проходила онлайн на базі Борщівського агротехнічного коледжу. Для обговорення було обрано тему «Модернізація професійної підготовки здобувачів фахової передвищої освіти до вимог сучасності».

З вітальним словом звернулася голова обласного методоб’єднання Стаднюк Л.Л. та методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області Лещик І.Б. 

2

Захід було розпочато з вшанування світлої пам’яті директора Борщівського агротехнічного коледжу Козія Ярослава Васильовича хвилиною мовчання.

3

Модератором заходу від Борщівського агротехнічного коледжу виступили Я.В. Парнета – завідувач навчально-виробничої практики Борщівського агротехнічного коледжу та Г.С. Сарап – т.в.о. директора коледжу.

45Заслухавши доповіді учасників, перейшли до обговорення питань змін, доповнень та пропозицій щодо організації практичного навчання з закладах, а також обмінялися досвідом щодо організації практики в період дистанційного навчання. До даних питань вже долучилися усі учасники методоб’єднання.

Зустріч була жвавою, пізнавальною, цікавою, інформативною за що щиро дякуємо організаторам та всім хто приєднався.

Олег АНДРУСЯК,
завідувач відділу навчально-виробничих практик та професійно-технічної освіти
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook