Фаховий вступний іспит до аспірантури

5 вересня 2020 року

 

       3 вересня 2020 року відбувся вступний іспит до аспірантури на спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". 

До відбіркової комісії увійшли:

 1.   Діброва А. Д. – декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор.

2.   Давиденко Н. М. – завідувач кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор, гарант освітньо–наукової програми "Фінанси, банківська справа та страхування";

3.   Худолій Л. М. – завідувач кафедри банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор,;

4.  Олійник Л. А. – кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів.

Вступний іспит було проведено в письмовій формі згідно із затвердженою програмою вступних випробувань для здобуття освітньо – наукового рівня "доктора філософії" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", яка охоплює ряд питань, які в сукупності характеризують вимоги до знань і вмінь вступників до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України. Програма має міжпредметний характер, охоплюючи такі профілі, як: "Фінанси", "Банківська справа", "Страхування".

Під час складання іспиту всі вступники показали високий рівень знань та готовність до наукової діяльності. Також абітурієнти мали усну співбесіду з членами комісії, які відмітили відповідний до вимог рівень теоретичних знань вступників, вміння аналізувати, практично застосовувати отримані знання, тому всі отримали оцінку «відмінно».

 

Лариса Олійник,

доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook