Свято першокурсника на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

23 вересня 2020 року
     21 вересня відбулась посвята першокурсників на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. У 2020-2021 навчальному році родина факультету збільшилась на 170 студентів.

     З вітальним словом до першокурсників звернулась декан факультету Юлія Коломієць, яка у своєму виступі зазначила, що факультет захисту рослин, біотехнологій та екології є фундаментом Національного університету біоресурсів і природокористування України та основою аграрного і промислового сектору нашої держави. До складу факультету входить сім кафедр, факультет має потужний науково-педагогічний колектив. На факультеті навчається понад 800 студентів. Юлія Коломієць, побажала щастя, здоров’я, натхнення, терпіння та успіхів першокурсникам. Запевнила батьків, що їх діти в надійних руках.

     Надалі до першокурсників і їх батьків з вітальними словами звернулись завідувачі кафедр Микола Патика, Микола Доля, Володимир Боголюбов, які привітали студентів – першокурсників і побажали здоров’я та успіхів у навчанні.
     Усі першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Наступним етапом у посвяті першокурсників було урочисте вручення студентських квитків заступниками декана Оксаною Сикало, Петром Дроздом, Валерією Бондарь, які також побажали успіхів у навчанні.
     І після посвяти усі студенти факультету відвідали екскурсійну локацію Ботанічний сад.

Ми бажаємо нашим першокурсникам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і досягти поставленої мети!

Валерія Бондарь
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook