Зустріч з представниками компанії ТОВ «КВАРТ-СОФТ»

22 вересня 2020 року
   Сьогодні в рамках договору про Науково-технічне співробітництво між НУБіП України та ТОВ «Кварт-Софт» відбулась зустріч з представниками провідного вітчизняного розробника IT-рішень для агровиробників.
   Інформаційна система Soft.Farm, розробником якої є українське підприємство ТОВ «Кварт-Софт», являє собою прозору аналітичну систему сільськогосподарської діяльності для прийняття зважених управлінських рішень, що забезпечує об’єднання даних з низки систем та сервісів у єдиний користувацький формат.

   Основними модулями та функціями системи є земельний банк, технологічні карти, GPS-моніторинг техніки, супутникові знімки, індекс NDVI, агроскаутінг, картограми, метеоспостереження, контроль витрат технологічних матеріалів, палива та насіння, контроль висіву тощо.
   НУБіП України представляли декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко та заступник декана Ігор Сівак.

   Від компанії «Кварт-Софт» в зустрічі взяли участь Сергій Максименко, директор компанії з продажу, та Віталій Клімов, інженер Soft.Farm.
   В ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо перспективних напрямів підготовки фахівців галузей агропромислового виробництва та можливостей впровадження новітніх ІТ-рішень у навчальний процес та узгодили дорожню карту подальшого співробітництва.
 
Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook