На факультеті аграрного менеджменту відбулася «Посвята в першокурсники»

21 вересня 2020 року
   Факультет аграрного менеджменту радо відчинив двері для студентів-першокурсників, які склали урочисту присягу, отримали студентські квитки та стали повноправними членами славетної родини НУБіП України.
   21 вересня 2020 року на факультеті аграрного менеджменту відкрилися двері для студентів-першокурсників. Варто зазначити, що захід «Посвята в першокурсники» проводиться на факультеті щорічно, але цього року, у зв’язку із пандемією, формат посвяти змінено - урочистості були проведені на стадіоні НУБіП України.
   Колони першокурсників у супроводі своїх кураторів пройшли від десятого корпусу до стадіону НУБіП України, де всі студенти вишикувались з дотриманням необхідної соціальної дистанції. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, заступники декана факультету аграрного менеджменту та завідувачі кафедр факультету взяли участь у заході.
   Урочистості розпочалися з Державного Гімну України. Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, привітавши першокурсників, наголосив, що окрім навчання, студенти мають приділяти увагу спорту. З вітальним словом виступив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Проректор акцентував увагу на необхідності всебічного розвитку особистості у сучасних умовах, культурному та соціальному розвитку.
 
 
 
   Всі студенти першого курсу факультету аграрного менеджменту склали урочисту присягу студента НУБіП України, повторюючи слова присяги за ведучими. Проректор та декан вручили символічні студентські квитки представникам студентів-першокурсників. Після цього куратори та старости груп отримали студентські квитки для вручення. На завершення заходу першокурсники мали нагоду послухати музичне вітання від представника кафедри культурології Ірини Литвиненко. 
 
   Відтепер студенти першого курсу факультету аграрного менеджменту є повноправними членами великої і славної родини НУБіП України зі столітніми традиціями та історією. 
 
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook