У фокусі інформаційних заходів Німецько-українського агрополітичного діалогу належне виконання наукової роботи: останні тенденції та вимоги до аграрних досліджень в Україні

17 вересня 2020 року

Завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Надія Резнік і викладачі кафедри Тетяна Балановська, Ольга Гогуля, Кристина Драмарецька, Олександр Новак та Аліна Троян взяли активну участь в інформаційному заході Німецько-українського агрополітичного діалогу (АПД) на тему: «Вимоги до належної наукової роботи: останні тенденції та вимоги до аграрних досліджень в Україні», що відбувся 16 вересня на онлайн-платформі Zoom.

На інформаційному заході було зроблено акцент на тому, що наукова робота виконує важливі соціальні функції. Серед таких функцій, зокрема, здобуття нових знань, передача знань у суспільстві, бізнесі та політиці а також кваліфікація молоді у контексті викладання та надання підтримки молодим вченим.

На проведеному інформаційному заході було представлено звіт проф. Альфонса Бальманна, директора Лейбніц-Інституту ІАМО, Німеччина, щодо сучасних вимог до ведення належної наукової роботи, обговорено тенденції та вимоги до досліджень в аграрній науці України. На розгляд учасників були представлені наступні питання: принципи належної наукової практики, вимоги до дослідницької діяльності, форми порушень та інших неприйнятних практик під час проведення досліджень, проблемні питання належної наукової практики в аграрній науці України та інші питання, що хвилювали учасників заходу, представництво яких було чимале з більшості аграрних навчальних закладів України.

Кристина Драмарецька,

старший викладач кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook