Онлайн-конференція студентів ФВМ: звіт голови СО ФВМ Сизоненко А.Р. та план на наступний семестр

11 вересня 2020 року

7 вересня о 20:00 на платформі «Zооm» пройшла онлайн-конференція студентів факультету ветеринарної медицини, метою якої був звіт голови СО ФВМ за 2019-2020 н.р. Сизоненко Анастасії та презентація плану дій на семестр в якості єдиної кандидатки на посаду голови СО 2020-2021 н.р.
На віртуальній конференції був присутній заступник декана з навчально-виховної роботи Деркач Сергій Степанович, а також представники голів секторів СО, старости груп різних курсів та всі студенти, які бажали ознайомитися з передвиборчою кампанією.


Анастасія відзвітувалася за пророблену протягом року роботу на факультеті, а саме: організацію та проведення Дебюту першокурсника «Дісней» не представляє», благодійного ярмарку до Дня захисту тварин (на якому наш факультет займав лідерську позицію ініціаторів на НУБіП та зібрав більшу частину суми), спортивно-інтелектуального квесту до Дня козацтва для студентів 1 курсу, квесту на Хелловін, екодня, Дня Св. Валентина, інтелектуальної гри «Brain», Краси ФВМ-2020, Дня проти СНІДу та виставку творчих робіт студентів факультету до Дня 8 березня. Новинкою для інтелектуально-мистецької діяльності студентів було відкриття та успішний старт у роботі клубів за інтересами.

Також було проговорено про цьогорічний випуск студентської газети «Punctum Optimum+», яка була випущена вперше за декілька років. Не залишилася без уваги і активність наших студентів на спортивних вболіваннях та культурно-масових заходах. Також Сизоненко Анастасія згадала цікаві заходи для студентів, які проводилися в онлайн-режимі в соціальних мережах на період карантину: спорт-челендж, благодійний збір коштів для притулку, конкурс талантів «FVM have a talent» та конкурс домашніх улюбленців «FVM fashion week». Окремої уваги в діяльності СО вартий вихід фірмового ФВМівського мерчу, в складі якого зараз є чорні футболки та шопери, а в подальшому в асортименті товарів з’являться захисні маски та худі з символічною атрибутикою нашого факультету. Сергій Степанович схвальними відгуками про здійснену роботу протягом року узагальнив діяльність Студентської організації під керівництвом Анастасії.
Наступною частиною зібрання була презентація передвиборчої кампанії та планів на рік. Був представлений дещо змінений, порівняно з минулим роком, склад СО. А планування діяльності студентства має такий вигляд:
16.09. - екодень.
23.09. – онлайн-конкурс для 2-4 курсів «Лайфхак» та «Лайфхак VET+».
29.09. – спорт-челендж.
30.09. – «Тік-Ток маршрут НУБіП» для 1 курсу.
05.10. - День захисту тварин, благодійний збір коштів та побутових речей.
22.10. - «Дебют на мінімалках» для 1 курсу.
31.10. - фото/відео-конкурс «This is Halloween».
19.11. – «Морський бій» онлайн.
01.12. - День боротьби зі СНІДом.

Також Анастасія розповіла про внутрішньо-системні ідеї та цілі на шляху до розвитку і покращенні умов навчання і діяльності в СО, а саме: закінчення роботи з приміщенням арт-простору, покращення серії та кольорової гами мерчу, підвищення кваліфікації секторів, розширення діяльності та партнерських зв’язків з іншим факультетами НУБіП та навчальними закладами Києва клубів за інтересами, організацію медіа-проекту на Youtybe та створення повноцінного фан-клубу ФВМ.
Сизоненко Анастасія щиро дякує усім присутнім за активність на конференції та чекає повноцінної студентської підтримки на сьогоднішніх виборах.

Тюфанова Іванна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook