КАРАНТИННИЙ УРОЖАЙ НАГОРОД

25 серпня 2020 року
м.Київ

 КАРАНТИННИЙ УРОЖАЙ НАГОРОД

         Коли студентство НУБіП України перейшло на умови дистанційного навчання у зв'язку з оголошеним карантином, учасники творчих колективів кафедри культурології були розгубленими: як же тепер без улюбленого заняття, без друзів за інтересами, без художнього керівника-наставника ? Та наші керівники – справжні професіонали: і заняття он-лайн організували, і результати їх вміло показували і ділилися ними на сайті кафедри та університету.
         Але ж творчість – це не лише власна насалода, а й бажання показати себе іншим, оцінити свій потенціал серед багатьох, хто теж захоплений піснею, танцем, поезією, театром…  І тут для студентів-аматорів керівники знайшли вихід: у період карантину вони брали участь у багатьох онлайн проектах, дистанційних фестивалях і конкурсах. І не просто бали участь, а впевнено перемагали !
         Так, наприклад, громадська організація «Panorama-Art» для  розкриття таланту, індивідуальності та творчого потенціалу дітей та молоді України і світу, для підтримки, розвитку, популяризації творчості, підвищення професійної майстерності та виявлення яскравих виконавців у різних напрямках мистецтва навіть в умовах світової пандемії провела І Міжнародний мистецький інтернет-конкурс «Panorama-Аrt», в якому взяла участь хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського і завоювала ГРАН-ПРІ!
 
 
 
         Літо також не стало приводом для уповільнення в творчому розвитку, адже нагороди приємно здобувати навіть на канікулах. Наступною нагородою «Колоса» став Диплом лауреата 1-ї премії у номінації «Вокальне мистецтво» на  І дистанційному фестивалі-конкурсі національних культур та дитячої творчості «Золота хвиля».
 
 
 
        А от ГО  «Арт - центр «Антре» , яка відома як  креативні мандрівники географічним та мистецьким світом, розуміючи, що навіть дистанційні конкурси    сприяють обміну творчим досвідом, досягненнями між  колективами, керівниками, встановленню творчих контактів, підтримці талановитих дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу, вихованню художнього смаку у підростаючого покоління, взялася за організацію ІІІ Міжнародного дистанційного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Самоцвіти – Країна безмежних можливостей». Тут у «Колоса» - 2 нагороди: 1 місце у номінації «Вокал» у дівочої групи та Гран-прі – у всього колективу.
 
 
 
         Пишаємося тобою, «Колосе»,  і бажаємо нових звершень на творчому Олімпі.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook