Студентським гуртожиткам – реальну турботу!

12 серпня 2020 року
     Питання готовності гуртожитків університету до нового навчального 2020-2021 року, зокрема до поселення, 12.08.2020 року, розглядалося на нараді студентського містечка за участю ректора Станіслава Ніколаєнка, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші і проректора навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка.

 

     У своєму виступі Станіслав Ніколаєнко привернув особливу увагу дотриманню вимогам карантину при поселенні студентів, особистій відповідальності завідувачів гуртожитків і чергових до щоденного моніторингу стану здоров’я студентів та співробітників університету. Ректор черговий раз зазначив на необхідність забезпечення у достатній кількості, персоналу та по можливості мешканців, засобами особистого захисту (масками та антисептиками для рук).

  

     У своїх коротких але змістовних виступах завідувачі гуртожитків проінформували ректора та присутніх про проведені ремонтні роботи, готовність кімнат для поселення студентів першого курсу та забезпечення їх меблями. Ремонти пророблені у всіх гуртожитках, на сьогодні для поселення відремонтовано та підготовлено 199 кімнат.
    Завідувач гуртожитку № 4 Любомира Дулиба відзначила на значні обсяги виконаних ремонтів двома деканами: факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим та юридичного факультету Оленою Ярою. Проте наголосила, що є ще потреба в окремих фасадних роботах бригадами університету. Інші виступаючі, завідувачі гуртожитків, також відзначили на значні обсяги зроблених ремонтів, також на потребу в меблях, затримка в яких пов’язана із складністю проведення тендерів.
     За планом поставок, кожний із гуртожитків має отримати меблів не менше як на 10 кімнат, а це означає, що студенти першого курсу проживатимуть у відремонтованих кімнатах з новими меблями.
     Завідувач гуртожитку № 9г Зиновій Кулаєць відзначив особливу складність проживання іноземних студентів за їх культури, традицій, стосовно харчування та навчання.

  

  

     Нарада завідувачів гуртожитків із ректором університету пройшла активно, розглянули та обговорили багато питань щодо життєдіяльності університету. Завідувачі озвучили прохання та побажання щодо термінових потреб в гуртожитку, для вирішення яких потрібна підтримка ректорату. Також відзначили, що за останні 5 років в гуртожитках проведено багато капітальних та поточних робіт, відчутно значні зміни у покращенні стану і території, робота над якими не зупиняється, за що подякували Станіславу Ніколаєнку.

     Студентське містечко активно готується та чекає студентів на поселення на новий навчальний рік з 22 серпня, згідно затвердженого графіку.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook