ВСТУП 2023

    Факультет здійснює підготовку за денною та заочною формами навчання фахівців освітніх ступенів “Бакалавр” та “Магістр”

   Термін навчання за денною формою за освітніми програмами підготовки бакалаврів на базі загальної середньої освіти складає 4 роки, за заочною – 5 років. Для осіб, які мають освітній ступінь молодшого спеціаліста за обраною спеціальністю, на факультеті розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном.

    Підготовка фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” здійснюється за двома спеціальностями:

  • 204 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання складає 125 осіб, за заочною – 60 осіб;
  • 207 - “Водні біоресурси та аквакультура”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання – 75 осіб, за заочною – 75 осіб.

    Випускники ОС “Бакалавр” мають можливість продовжити навчання за програмами підготовки магістрів за відповідними спеціальностями, ознаки яких закладаються в навчальних планах бакалаврських програм, починаючи з другого курсу навчання таких як 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" чи 207 – “Водні біоресурси та аквакультура”.

   https://nubip.edu.ua/entrant

    Підготовка фахівців освітнього ступеня “Магістр” здійснюється за двома спеціальностями:

  • 204- «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання становить 90 осіб, за заочною 60 осіб;
  • 207– “Водні біоресурси та аквакультура”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання – 75 осіб, за заочною – 75 осіб.

    Термін навчання за денною та заочною формами за освітніми програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітній ступінь бакалавра, складає 1,5 років.

   Особливістю підготовки фахівців освітнього сткпеня “Магістр” на факультеті є широкий вибір магістерських програм виробничого та дослідницького спрямування, унікальність яких зумовлюється змістом, покладеним колективом факультету в їх основу, що ґрунтується на аналізі попиту на фахівців відповідних напрямків на українському та міжнародному ринках праці.

    https://nubip.edu.ua/entrant

   Навчальні плани і програми, за якими здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями на факультеті, адаптовані до освітніх програм провідних навчальних закладів світу, зокрема Державного університету штату Айова та Державного університету штату Луїзіана (США).

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook