Навчальна практика у першокурсників-менеджерів завершилась захистом презентацій

7 липня 2020 року

На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності протягом трьох днів відбувались захисти презентацій студентами 1 курсу факультету аграрного менеджменту, використовуючи платформу Cisco Webex.

В якості завдання студентам-першокурсникам було запропоновано підготувати індивідуальні презентації, які розкривають бачення кожного щодо того, чому спеціальність "Менеджмент" була обрана студентами у 2019 році для вступу та чому вони обрали саме менеджмент в НУБіП України.

При підготовці та виконанні цього завдання студенти також досліджували доступну інформацію щодо аграрних компаній України та ідентифікували ті компанії, в яких вони б хотіли пройти виробничу практику на старших курсах.

Також було запропоновано визначити сильні сторони факультету аграрного менеджменту та окреслити свої завдання на наступний рік.

Захисти відбувались у присутності комісії, представників кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності: проф., д-р ек.н. Тетяни Мостенської, доц., к.ек.н. Олени Ковтун, доц., к.ек.н. Ольги Костюк.

Комісія оцінювала зміст та якість презентації, індивідуальність та креативність, а також вчасність виконання завдання.

Переважна більшість студентів запланували значно покращити свій рівень володіння англійською мовою та використати можливість взяти участь у конкурсах на проходження практичного навчання за кордоном.

Деякі студенти запланували поглибити свої знання в менеджменті шляхом читання бізнес-літератури та проходженням доступних онлайн курсів. Комісія зі своєї сторони порадила на які ресурси варто звернути увагу.

Вітаємо першокурсників з успішним захистом звітів та бажаємо гарних канікул!

Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовншньоекономічної діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook