СТУДЕНТИ 3 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ СКЛАЛИ ІСПИТ З ДИСЦИПЛІНИ «ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН»

27 червня 2020 року

З 15 по 26 червня 2020 року згідно графіку студенти 3 курсу повного терміну навчання факультету ветеринарної медицини складали іспит з дисципліни «Патофізіології тварин».
Хоч цей семестр був тяжкий у зв’язку з епідемією коронавірусу і студентам прийшлося дистанційно опрацьовувати матеріал, але завдяки злагодженій роботі викладачів кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Анатолія Мазуркевича, Василя Данілова, Юрія Харкевича, Тараса Савчука та Романа Бокотька, які постійно зв’язуювалися із студентами, надаючи консультацію з необхідних питань, та самих студентів, вони змогли опрацювати  матеріал і отримати пнелбхідні знання, які їм знадобляться в майбутньому, щоб стати висококваліфікованими спеціалістами.
У освоєнні матеріалів дисципліни важливу роль відіграв електронний навчальний курс «Патофізіологія тварин» (https://elearn.nubip.edu.ua/login/index.php), який знаходиться на електронній навчальній платформі «Еlearn».


Екзамени були проведені в два етапи: на першому етапі кожному студенту на електрону скриньку будло надіслано екзаменаційний білет, після чого кожен студент опрацьовував і відправляв на електрону скриньку викладача фотографію рукопису відповідей на отримані питання. Другий етап складав співбесіду в ZOOM згідно графіку для ідентифікації студентів та перевірки знань.


Успішність в цілому по курсу становить 98 %. Це студенти, які опанували викладені лекції, виконали завдання з лабораторної і самостійної робіт та здали модулі. Інші 2 % студентів були недопущені до складання екзамену у зв’язку з різноманітними причинами.

 

   

З аналізу успішності 3 курсу повного терміну навчання видно, що за екзамен з «Патофізіології тварин» «задовільну» оцінку отримали 52 студента (32 %), оцінку «добре» – 68 (43 %), оцінку «відмінно» – 40 (25 %).


Студенти 3 курсу повного терміну навчання факультету ветеринарної медицини здатні опрацювати дисципліну «Патофізіологія тварин» дистанційно!!!
З нетерпінням чекаємо наступного семестру і нового навчального року. Всім бажаємо здоров’я і благополуччя.
Всім - тільки 36,6! Будьте здорові!

Старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Тарас Савчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook