Оперативний штаб: готуємося до відзначення 122-річчя університету онлайн

25 травня 2020 року
     25 травня 202 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу. Окрім поточних питань життєдіяльності університету, розглядалися вступна кампанія, завершення навчального семестру та підготовка до відзначення 122-річниці НУБіП України.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів проміжні результати екзаменаційної сесії. Станом на сьогодні участь в іспитах онлайн взяли 93,2% студентів. Сесія ще триває, а в активну фазу увійшли захисти дипломних проектів бакалаврів. Що ж до підсумків Олімпіади для вступу в університет, то 533 учасники отримали додаткові бали, які зможуть використати під час вступу.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про порядок денний на засідання вченої ради університету, яке відбудеться 29 травня.
     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про поступове повернення студентів до кампусу. Їх розміщення відбувається з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм. Окрім того, вже 83 кімнати готові приймати першокурсників, розроблений алгоритм дій відповідальних працівників і служб у разі виявлення захворювання на коронавірусну хворобу.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на необхідності затвердження вартості навчання – до кінця тижня чекаємо на пропозиції факультетів та ННІ. Також він проінформував, що відзавтра в навчальному корпусі №3 працюватиме їдальня, де можна придбати обіди на виніс.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно закцентував на ремонтних роботах – завершується облаштування студентського спортивного майданчика, який буде відкрито до Дня університету, косметичний ремонт приміщень в навчальному корпусі №1, триває виготовлення меблів для гуртожитків.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на конкурсі Національного фонду наукових досліджень, конкурсі Україно-Чеських наукових проектів, державних закупівлях та акредитації освітньо-наукових програм.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організовано завершити навчальний семестр, вести постійний контроль за перебігом іспитів, надіслати переможцям Олімпіади для вступу в університет відповідних сертифікатів з вказанням кількості балів, розробити проект змішаного навчання у новому навчальному семестрі, контролювати підготовку до відзначення 122-річниці університету. Сергію Стецюку –розробити механізм поселення в гуртожитки на новий навчальний рік з урахуванням санітарно-епідеміологічної ситуації. Валерію Іщенку – передбачити залучення до проведення ремонтних робіт співробітників університету, в т.ч. науково-педагогічних працівників. Вадиму Ткачуку – проаналізувати новий реліз QS-рейтингу. Ігорю Ібатулліну – підбити підсумки економічної діяльності навчально-дослідних господарств, проаналізувати госпрозрахункову діяльність підрозділів щодо наукових досліджень.

     Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook