ЧЕРГОВА ВИСОКА ОЦІНКА СТУДІЇ ЕСТРАДНОГО СПІВУ «VOYTVOICE»

13 травня 2020 року

 ЧЕРГОВА ВИСОКА ОЦІНКА
СТУДІЇ ЕСТРАДНОГО СПІВУ «VOYTVOICE»

Про те, що на карантині є місце для творчості, свідчить не одна публікація останнього місяця про творчі колективи і студії кафедри культурології. Приємно, що в умовах сьогодення, розвитку сучасних інтернет-технологій з’являються нові можливості не лише для занять, а й для демонстрації своїх талантів. Такими є дистанційні фестивалі і конкурси, які проводить, наприклад, організаційний комітет Об’єднання Фестивальних центрів «Укр-Фест», пропонуючи нові можливості участі у них для всіх творчих колективів та солістів, незалежно від віку і місця проживання. Завдяки онлайн-технологіям це надає можливість відкрити ще більше талановитих дітей та молоді, і не лише в Україні, а й в усьому світі! До співпраці оргкомітет запрошує членів журі не просто з різних країн (що підвищує статус проєктів), а і тих, хто є продюсерами і промоутерами, хто займається організацією концертів і розкруткою талантів. Такі дистанційні Фестивалі-конкурси дозволяю подолати не лише географічні, кліматичні, а й багато інших бар'єрів.
Нещодавно пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс «Київські каштани 2020», в якому брали участь студенти і викладачі НУБіП України - учасники студії естрадного співу "Voytvoice” та сама керівник студії доцент кафедри культурології Ірина Войтюк. Ірина Віталіївна переконана : «Творчий процес ні в якому разі не можна зупиняти, адже коли ти щось створюєш, це обов‘язково треба комусь показати. Стан творчого пошуку дає людині можливість жити у стані щастя і радості, а радісна людина -  це здорова людина, яка здатна на багато що». Своєю майстерністю виконавці настільки вразили вельмишановне журі міжнародного фестивалю, що обидві солістки - Кирилюк Дарина (гуманітарно-педагогічний факультет) та Парфенюк Анастасія (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) - одноголосним рішенням журі отримали найвищу нагороду- Гран-прі. Художній керівник студії Ірина Войтюк в дуеті з Любов‘ю Шкварун також нагороджені Гран-прі та званням «Найяскравіший номер фестивалю».
 
 
 
Відмінністю і родзинкою фестивалів-конкурсів від об’єднання Фестивальних центрів «Укр-Фест» і є те, що такі фестивалі – це лише часточка співпраці з учасниками. Після вручення нагород організатори з учасниками не прощаються, а продовжують підтримувати і допомагати їм на цікавому творчому артистичному шляху, сприяють, щоб їх запрошували на радіо, телебачення у музичні програми, шоу, фестивалі, конкурси; записують кліпи, пісні, міні-фільми у професійних студіях. Пісні у виконанні учасників звучать на радіо, кліпи «крутяться» на телебаченні, в інтернеті на різноманітних сторінках і платформах. Крім цього, найкращі учасники отримують запрошення на престижні фінальні Фестивалі-конкурси та спеціальні проєкти: «Крізь терни – до Зірок», «Золотий Голос України», «Найкращий хореографічний колектив України», «Найяскравіші таланти України», «Зірковий талант України», «Золота ліга танців», «Співучий край» та інші.
Тож, вітаючи Ірину Віталіївну Войтюк та її вихованців із перемогою, бажаємо нових творчих звершень і сподіваємось почути і побачити їх у багатьох зіркових проєктах!
Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook