На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершили роботу фахові екзаменаційні комісії

20 травня 2020 року
     19-20 травня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася фахова атестація студентів заочної форми ОС «Бакалавр» одразу за двома спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».

     Головами атестаційних комісій були обрані науковці з університету – завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Сергій Рубан та завідувач кафедри аквакультури, доктор сільськогосподарських наук, професор Надія Вовк.

     Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк звернувся до присутніх студентів та членів комісій і побажав усім плідної роботи.

     За здалегідь сформованим графіком, студенти обох спеціальностей за допомогою сервісу Webex Meetings демонстрували свої знання, здобуті в університеті впродовж усіх років навчання. Майбутні випускники давали відповіді на широкий спектр питань, які були наведені в екзаменаційних білетах. Приємно, що студенти, більшість з яких безпосередньо пов’язані з роботою у галузі тваринництва і рибництва, продемонстрували глибокі фахові знання, про що відзначили члени екзаменаційної комісії у своєму заключенні.

     Тож побажаємо екзаменаційним комісіям подальшої плідної роботи зі студентами денної форми навчання, а випускникам – вдалого вступу на магістратуру факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook