Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД разом зі студентами прийняли участь у роботі конференції «Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай»

19 лютого 2020 року

           19 лютого 2020 р. у будівлі Київської торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу відбулась  конференція «Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай». У заході взяли активну участь викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД (д.е.н., проф., завідувач кафедри Т.Л. Мостенська, к.е.н., доценти кафедри І.А. Міщенко та О.М. Файчук) і студенти факультету аграрного менеджменту.    

З вітальним словом до учасників конференції звернувся віце-президент Київської ТПП Віталій Майстренко. Цікавим був виступ радника з торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні Лю Цзюнь, в якому зазначались головні перспективні напрямки торговельного співробітництва між Україною та Китаєм.

Також змістовним був виступ голови Китайської Торгової Асоціації Руслана Осипенка, де доповідач лаконічно і ґрунтовно пояснив алгоритм економічного піднесення КНР та визначив основні напрями сучасного її розвитку.

У свою чергу, Ігор Копитов (директор компанії Міст Чайна) презентував прикладний кейс на тему «Як відкрити компанію в Китаї та забезпечити логістику?».

До того ж, на конференції були обговорені питання маркетингових технологій для швидкого і дохідного входження на регіональні ринки Китаю, розрахунку рентабельності експорту товарів до КНР, ризики експорту на всіх етапах та умови укладання міжнародних договорів у зв’язку зі змінами Інкотермс-2020 та ін.

Студенти і викладачі залишились задоволеними від участі на конференції.

  

завідувач кафедри 

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Т.Л. Мостенська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook