Практика проведення першого дистанційного іспиту

26 квітня 2020, 13:14
     25 квітня на кафедрі генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О.Зеленського відбувся перший дистанційний іспит з дисципліни «Генетичні ресурси рослин» у студентів ОС «Магістр» першого року навчання спеціальності 201 Агрономія.
     Для допуску до іспиту студенти дистанційно вивчали теоретичний матеріал, виконали всі практичні завдання, а також підготували матеріали із інновацій та перспектив розвитку генетичних ресурсів рослин та успішно написали другий модуль. Усі студенти старанно виконали поставленні завдання і успішно були допущені до іспиту.
      Іспит розпочався вчасно, об 11:40 год. Основний спосіб спілкування НПП із студентами – сервіс відео-трансляцій Zoom.  Кожен студент отримав на e-mail екзаменаційний білет.
 
     Після отримання письмової відповіді з кожним студентом була проведена співбесіда у режимі відео конференції, відеозв’язку. Зі студентами, в яких відсутня можливість доступу до інтернету, спілкування відбувалось у телефонному режимі.
    
     Підсумовуючи практику дистанційної освіти терміном в 1,5 місяців висновок лише один: наші студенти підготовлені до незвичайних життєвих ситуацій, швидко адаптуються і відповідально виконують поставленні завдання, використовувати здобуті, у стінах Університету, теоретичні та практичні знання. 
 
Старший викладач кафедри генетики, селекцї і
насінництва ім. проф. М.О.Зеленського
Зінченко О. А.
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook