Чергове засідання кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського

1 травня 2020 року
     Проведення дня відкритих дверей, організація підсумкової атестації та захистів випускних робіт – основні питання, яким було присвячено засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 29 квітня 2020 року. 

     У ході плідної зустрічі, за участю декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука та заступника декана Лариси Карпенко, було визначено пріоритетні напрями роботи кафедри наприкінці навчального семестру. Сесія – традиційно гаряча пора та своєрідний виклик професійності викладачів та організованості студентів, особливо в умовах дистанційного навчання. Тому важливо забезпечити чітку процедуру допуску та, власне, складання підсумкової атестації. Викладачі кафедри у повному складі мають доступ до інтерактивних засобів комунікації, необхідне навчально-методичне забезпечення для успішного та якісного проведення заліків та іспитів. 

     Аналогічні вимоги і до процесу захисту бакалаврських та магістерських робіт. Якісне наповнення, вчасна та успішна перевірка на плагіат, досконала презентація результатів досліджень – вимоги стандартні, незважаючи на особливі умови організації. На засіданні було обговорено та сформовано склад екзаменаційних комісій для проведення державної підсумкової атестації та захисту випускних кваліфікаційних робіт студентів за спеціальністю «Менеджмент»

     День відкритих дверей у травні жартома можна назвати «Днем відкритих вікон» (у різноманітних гаджетах), адже проходитиме він також дистанційно. Пряме включення кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського відбудеться 6 травня, тому вже сьогодні завідувачка кафедрою Резнік Надія скоординувала дії кафедралів, з метою успішної організації цікавого та інформативного заходу, для потенційних абітурієнтів.

     Горизонти роботи окреслені – приступаємо до виконання!

Юлія Гудзинська,
старший викладач кафедри менеджменту
імені професора Й.С. Завадського

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook