Тетяна Гайдученко – золота призерка ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

10 квітня 2020 року
     У Національній академії статистики, обліку та аудиту України 27 лютого 2020 р. вже третій рік поспіль відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

 

     До участі в конкурсі подано 118 студентських наукових робіт від 127 авторів із 66 закладів вищої світи України. Перевірці (експертизі) підлягали лише ті наукові роботи, які не мали у довідці від закладу вищої освіти посилання на позитивні результати перевірки на плагіат. Таким чином, до Конкурсу було допущено 97 студентських наукових робіт. Відповідно до рекомендацій ДНУ Інститут модернізації змісту освіти МОН України (лист від 12.03.2020р. № 221/19-713) Оргкомітет конкурсу, прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 рр. за результатами першого етапу.

     НУБіП України представляла бакалавр Тетяна Гайдученко з темою «Облік та звітність недержавного пенсійного забезпечення» (науковий керівник − завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга).
     Конкурсна комісія за результатами першого туру високо оцінила якість наукової роботи Тетяни Гайдученко, актуальність та глибину проведеного дослідження, представлені авторські розробки й пропозиції, наявність великої кількості публікацій за темою дослідження.

     Дипломом І ступеня Тетяна Гайдученко підтвердила високий рівень підготовки зі спеціальності «Облік і оподаткування».

Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника Євгенію Калюгу та зичимо їм творчої наснаги й подальших успіхів на науковій ниві!

     Диплом Тетяни Гайдученко Оргкомітетом конкурсу буде надіслано безпосередньо на адресу переможця.

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook