Юридична клініка розпочинає проєкт з розвитку правової проствіти у сфері фінансової грамотності серед місцевого населення

27 березня 2020 року

     Юридична клініка «Захист та справедливість», НУБіП України розпочинає впроваджувати проєкт за підтримки USAID «Трансформація фінансового сектору» та Асоціації Юридичних Клінік України, який має за мету проведення правової просвіти серед мешканців міста Києва та області.

       Цей проєкт, досить важливий, в зв’язку з тим що в Україні ведення особистого бюджету не стали обов’язковим предметом для вивчення в школі, і тому багато хто з нас при вступі в доросле і самостійне життя просто не вміє правильно розпоряджатися своїми грошима. Все це в подальшому призводить до відсутності заощаджень, пошуку легких кредитів та внаслідок великі борги перед фінансовими установами.

       В рамках даного проєкту ЮК «Захист та справедливість», НУБіП України, проводячи власні заходи з правової просвіти, бере на себе зобов’язання вплинути на розвиток фінансової грамотності серед місцевого населення та покращити їх навички планувати подальше фінансове життя.

       Взагалі, вміння розпоряджатися правильно власними грошима призведе до досягнення особистих цілей, забезпечить почуття стабільності, та й просто допоможе побудувати міцний фундамент, на якому можна побудувати власний, правильний бюджет.

                                                                                                                  

Керівник ЮК "Захсит та справедливість", 

доцент кафедри міжнародного права та

порівянльного правознавства

Сергій Кідалов

    This activity was made possible through support provided by the U.S. Agency for International Development, under a grant provided by the USAID Financial Sector Transformation Project.
    This (publication, video or other information/media product) was made possible through support provided by the U.S. Agency for International Development, under the terms of Award to Association of legal clinics of Ukraine issued by the USAID Financial Sector Transformation Project. The author’s views expressed in this publication do not necessarily reflect the views of the U.S. Agency for International Development or the United States Government.

    Ця діяльність здійснюється завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору».
    Цю публікацію (відео або інший інформаційний/медійний продукт) підготовлено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку за умовами Договору з Асоціацією Юридичних клінік України в рамках гранта, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору». Висловлені в цій публікації думки автора необов'язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook