Дистанційне навчання – спосіб не втрачати можливості вчитися

27 березня 2020 року

   Карантин запроваджено у багатьох країнах світу через епідемію коронавірусу. Ця біда, на жаль, не оминула і нашу країну та внесла суттєві зміни у наше повсякденне життя, включаючи і навчальний процес. Але студенти та викладачі механіко-технологічного факультету не розгубилися і перейшли на дистанційну форму навчання. НУБіП України вже декілька років має електронну платформу Elearn, на якій викладачі публікують лекції та весь навчальний матеріал, а студенти мають можливість опанувати навчальні дисципліни, виконуючи завдання дистанційно.

   

   Також навчання проходить через месенджери Viber та Telegram, де студенти мають групи з кожним викладачем. Якщо раптом у студента виникає питання, він може написати в групу і викладач швидко надасть відповідь. Такий спосіб навчання є зручним для багатьох, адже вони можуть знаходитися вдома і у цей час не втрачати можливості вчитися.
   Від усього студентства МТФ бажаю усім успіхів, здоров'я та 36,6. Тільки спільними зусиллями та самоізоляцією ми зможемо побороти разом цей вірус.


Олександра Кулібаба, староста групи ТТ-1905

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook