НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ НАВЧАЄМОСЬ ДИСТАНЦІЙНО!

23 березня 2020 року

     Шановні студенти! Відповідно до рішення Кабінету Міністрів про введення карантину в Україні та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, а також згідно наказу ректора  університету https://nubip.edu.ua/node/72657 в Національному університеті біоресурсів і природокористування  України до 3 квітня 2020 року навчальний процес триватиме в дистанційному режимі.

 Для роботи на Навчальному порталі НУБіП (платформа elearn) необхідно зайти за посиланням https://elearn.nubip.edu.ua та ввійти в свій обліковий запис ввівши псевдо та пароль.

     Відразу після входу Вам буде необхідновказати свою електронну пошту (обовязково для подальшої роботи на ресурсі) та змінити стандартний пароль на власний (прохання не забуватися свої паролі).

     Якщо Ви не отримали параметри для входу, зверніться до відповідальної особи по факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    У випадку, якщо Ви забули свій пароль, його можна поновити на свою електронну пошту. Скористайтеся сервісом відновлення пароля.В розділі «Мої курси» буде відображено курси, в яких Ви зможете працювати.

      Бажаємо успіхів у використанні електронних навчальних курсів!

Відповідальна за впровадження ІКТ
факультету тваринництва та водних біоресурсів
Свириденко Наталія Петрівна

([email protected])

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook