Відмінна робота – пристойний результат

12 березня 2020 року

 

1Готуючись до змагань обласного рівня, протягом трьох днів змагалися майстри малої ракетки, визначаючи претендентів до складу збірної команди коледжу. Спочатку 22 учасники за круговою системою визначили квінтет у хлопців та переможницю в змаганні серед дівчат.

До фіналу серед юнаків потрапили Петро Дзюбінський (група ЕкЕо-11М), Олег Яцків (Е-11М)Назар Оберський (Е-11МВасиль Тимчишин (ОФП-21М) та чемпіон коледжу з настільного тенісу 2019 року серед юнаків Володимир Довбняк (А-41М).

2

3Двоє учасниць фіналу від дівчат – переможниця цьогорічних змагань Андріана Макар (ЕкЕо-11М) та срібний призер – Ольга Глущак (ЕкЕо-11М).

46

5

У великому фіналі перемогу здобув Володимир Довбняк, срібним призером став Петро Дзюбінський, бронзовим – Олег Яцків.

Сформована за результатами змагань збірна команда коледжу (юнаки: Володимир Довбняк, Петро Дзюбінський та Олег Яцків; дівчата: Андріана Макар та Ольга Глущак12 березня 2020 року взяла участь в обласних змаганнях за програмою студентських спортивних ігор Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України серед закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Підопічні Ірини Галайко зуміли продемонструвати пристойний рівень фізичної й тактичної підготовки і серед семи команд в командному заліку посіли другі місця як серед юнаків, так і серед дівчат.

В особистому заліку студенти коледжу також потрапили в призову трійку: Володимир Довбняк та Андріана Макар стали бронзовими призерами.

798

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook