Відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

25 лютого 2020 року

    Згідно зі ст. 36 Закону України «Про вищу освіту» та наказу ректора НУБіП України від 21 лютого 2020 року № 161 затвержений склад вченої ради факультету аграрного менеджменту.

   25 лютого 2020 року відбулося засідання вченої ради факультету на якому таємним голосуванням було обрано Голову вченої ради факультету аграрного менеджменту - декана факультету, к.е.н., доцента Остапчука Анатолія Дмитровича. Відкритим голосуванням обрали заступника голови ради - доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н. Ковтун Олену Анатоліївну та секретаря вченої ради факультету - асистента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Карпенко Ларису Федорівну.
 
   До порядку денного на розгляд вченої ради були внесені питання щодо надходження коштів до спеціального фонду, про підготовку та відкриття весняної школи для абітурієнтів, про підвищення публікаційної активності НПП та аспірантів, а також про стан підготовки та процедуру проходження  акредитації освітньо-наукових програм. 
   На засідання розглянули питання рекомендації до присвоєння вченого звання професора та заміни посад доцента кафедри. В ході засідання було рекомендовано до друку монографії та навчально-методичні видання. 
 
Лариса Карпенко,
секретар вченої ради факультету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook