Міжнародна виставка “АгроВесна 2020”

20 лютого 2020 року
НУБіП України

       19 лютого 2020 року викладачі кафедри доценти Гунько С.М., Ящук Н.О. та Завадська О.В. разом зі студентами відвідали у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Лівобережна) виставку “АгроВесна 2020”. Вона об’єднує в собі 3 важливі міжнародні виставки: «Зернові технології», «Agro Animal Show»  та «Фрукти. Овочі. Логістика».

        В рамках виставки “Зернові технології 2020” були представлені новинки обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловостей, а також насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції.

     Традиційно в межах виставки відбувся “Зерновий Індустріальний Форум 2020”, який відвідали наші викладачі. Це спеціалізований захід консолідує на одному майданчику головних учасників зернового ринку України для вирішення важливих питань галузі. У форумі приймали участь виробники зерна, представники елеваторного, складського господарств, транспортної логістики, портових терміналів та зернотрейдери. Представлені стендові доклади висвітлювали ситуацію на ринках зерна, світові тенденції щодо торгівлі зерном та продуктами його переробки, перспективи розвитку ринку зерна

        В цілому було цікаво і пізнавально.  

 

Доцент кафедри Сергій Гунько

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook