Методичний семінар

10 січня 2020 року

 

IMG 695410 січня 2020 року відбувся методичний семінар для педагогічних працівників, які в 2019-2020 навчальному році будуть проходити атестацію.

4

Директорка коледжу С.І.Пилипишин особливу увагу звернула на те, що в поточному році атестувати педагогів буде атестаційна комісія в управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації. Також наголосила на чіткому дотриманні пунктів «Типового положення про атестацію педагогічних працівників України»  від 06.10.2010 № 930 (із змінами, затвердженими наказом Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 р. №1473 та змінами, затвердженими наказом Міністерством освіти і науки України від 08.08.2013 р. №1135).

IMG 0756Методистка коледжу І.В.Дмитрів звернула увагу та роз’яснила присутнім педагогам деякі пункти нового Порядку підвищення кваліфікації педагогічних працівників від 21.08.2019 р. №800, а саме: на строках проходження підвищення кваліфікації, на мінімальних вимогах щодо обсягу (кількості годин). При цьому зазначила, що облік годин підвищення кваліфікації педагогічних працівників здійснюється за накопичувальною системою. Кожен педагогічний і науково-педагогічний працівник закладу фахової передвищої освіти зобов’язаний щороку підвищувати кваліфікацію. Суб’єктом підвищення кваліфікації може бути заклад освіти (його структурний підрозділ), наукова установа, інша юридична чи фізична особа, у тому числі фізособа – підприємець, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам.

На закінчення семінару директорка наголосила на тому, що педагогічна діяльність потребує від фахівця постійного вдосконалення професійної майстерності і побажала усім викладачам нових здобутків та досягнень на педагогічній ниві.

Дмитрів І.В.,
методист навчально-методичної лабораторії
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook