Ректорат: підбиваємо підсумки зимової сесії та готуємося до співбесід з керівниками структурних підрозділів

2 січня 2020 року
     2 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося перше у 2020 році засідання ректорату. Привітавши колектив з Новим роком, ректор зупинився на плані діяльності на найближчий період. З 13 по 16 січня відбудуться співбесіди з керівниками структурних та відокремлених підрозділів, де вони представлять короткий звіт та озвучать перспективи розвитку в цьому році. З 16 січня пройде семінар-навчання для керівного складу, де спікерами виступлять відомі вчені в своїй сфері, громадські діячі. Наступний навчальний семестр розпочнеться 3 лютого.

 

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша доповів про результати співпраці з НАЗЯВО щодо проходження акредитації низки спеціальностей, опрацювання результатів опитування випускників, необхідності проведення ретельного аналізу зимової екзаменаційної сесії. Головним же завданням стоїть оформлення наказів на нарахування стипендії до 11 січня.

 

     Учений секретар Оксана Барановська представила графік проходження співбесід керівниками підрозділів, який буде оприлюднений на офіційному сайті університету.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко наголосив на підготовці звітів для Міністерства освіти і науки щодо виконання науково-дослідної роботи.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про набір іноземних студентів на підготовче відділення, зміну в порядку проведення державних закупівель, вибіркових перевірках за результатами інвентаризації, подання інформації до рейтингу QS.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

 

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook