Нарада-семінар методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області

22 листопада 2019 року

 

1

22 листопада 2019 року в актовому залі Тернопільського обласного   комунального інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області.

Тема семінару: «Розвиток професійної мобільності викладача математики в умовах реформування освіти». На семінарі від нашого коледжу були присутні викладачі математики Оксана ЛещишинМаріанна МихайлишинЛариса Роман.

42

Учасників семінару привітав заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк.

Методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів ТОКІППО Тетяна Іванюк ознайомила присутніх з Ключовими моментами ЗНО з математики а також висвітлила питання щодо розвитку професійної компетентності викладачів математики на основі сучасних освітніх технологій (вітчизняний та європейський досвід). Актуальне питання щодо розвитку професійно-важливих якостей педагога представив Володимир Кавецький, завідувач кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент. Заступник директора з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформаційно -комунікаційних технологій ТОКІППО Ольга Когут ознайомила присутніх з питанням оновлення форм та змісту методичної роботи з педагогічними працівниками області: викликами та детермінантами розвитку.

763

Під час тренінгу вкладачів ознайомили з проєктуванням задач у середовищі Teacher Desmos та провели огляд сучасного програмного забезпечення для вивчення математики.

Голова методичного об’єднання викладачів математики ЗВО І-ІІ рівнів акредитації, викладач Гусятинського коледжу ТНТУ, кандидат фізико-математичних наук Людмила Стельмащук поділилась досвідом з питання навчання математики студентів у розрізі сучасних вимог.

Завершився семінар методичним діалогом: Шляхи підвищення ефективності навчання математики в закладах вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Оксана Лещишин, викладач циклової комісії
фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook