Передзахист магістерських робіт на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

14 листопада 2019 року

  13 листопада 2019 року кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було проведено попередній захист магістерських робіт магістрів другого року навчання освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Кафедра вперше разом з магістрами-українцями випускає групу іноземних студентів з Бангладеш, Кот-Д’Івуар та Пакістану.

   Варто відзначити, що випускні проекти студентів-іноземців підготовлені повністю англійською мовою, були цікавими, актуальними та носили практичний характер. Так, Mohammed Imtiaz Hannan з Бангладеш представив презентацію свого проекту “Project management in water supply and sanitation in Bangladesh”. Такий проект є доречним та необхідним в кліматичних умовах Бангладеш та дійсно дозволяє розв’язати санітарні проблеми у цій країні в умовах сталого розвитку.
  
   Boussou Ahossi Adelphe представив проект “The importance of controlling management at the enterprise management system”, спрямований на запровадження системи контролінгу на підприємствах. Він проаналізував діяльність міжнародної компанії НЕСТЛЄ та запропонував шляхи використання досвіду цієї компанії для інших компаній.
   
  
   Sharifullah Memon зробив презентацію проекту “Franchising and development of franchise business in Pakistan” та запропонував шляхи запровадження франчайзингу у своїй країні.
   Після іноземних студентів виступили зі своїми презентаціями українські студенти. Вони презентували свої готові інвестиційні проекти для відкриття власного бізнесу у різних сферах та галузях економіки України. На високому рівні виконані інвестиційні розрахунки у поєднанні з чіткою та відповідною до вимог бізнес-плану структурою дозволяють вважати такі проекти готовими для їх практичної реалізації.
   
   Присутні науково-педагогічні працівники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту були задоволені результатами своєї роботи та пишалися своїми випускниками.
 
 
 
 
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook