Доценти Галат М.В. та Семенко О.В. відвідали V-ту просвітницьку зустріч «МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА ВІТЧИЗНЯНІ МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА НАПРЯМОМ «БІОТЕХНОЛОГІЯ»

14 листопада 2019 року

12 листопада викладачі кафедри паразитології та тропічної ветеринарії доц. Галат М.В. та доц. Семенко О.В. відвідали V-ту просвітницьку зустріч «МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ТА ВІТЧИЗНЯНІ МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА НАПРЯМОМ «БІОТЕХНОЛОГІЯ» з науково-просвітницького з циклу «Від Ідеї – до Дії», яка відбулась в Міністерстві освіти і науки України. Організатор події – Громадська спілка «Центр інновацій «Сходи в Майбутнє». Захід розпочався із вітального слова Голови Спілки Ігоря Найди, який висловив сподівання на всебічну підтримку держави та суспільства у розвитку вітчизняної науки та інновацій зокрема.


Учасників заходу привітав перший заступник Міністра освіти І науки Юрій Полюхович, який відзначив важливість конструктивних кроків, спрямованих на єднання зусиль влади, громадянського суспільства та бізнесу, спрямовані на розвиток інноваційного потенціалу України у сфері біотехнологій задля якісного довголіття людини. Модератор зустрічі, Володимир Зубченко. Спікери заходу ділились секретами свого успіху в розвитку інноваційної діяльності з відвідувачами заходу.

Більш детальну інформацію можна подивитись за посиланням https://uptofuture.org/v-ta-prosvitnytska-zustrich-mizhnarodnyj-dosvid-ta-vitchyznyani-mozhlyvosti-rozvytku-innovatsijnoyi-diyalnosti-za-napryamom-biotehnologiya-yednaye-ukrayinskyh-innovatoriv/

О. Семенко

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook