Про роботу педагогічної ради коледжу

7 листопада 2019 року

 

7

7 листопада відбулося планове засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.

Засідання розпочалося виступом гості, директора Бережанської філії страхової компанії «Княжа», Н.Д. Удальцової, яка коротко розповіла про можливості майнового та медичного страхування.

14

Відповідно до порядку денного С.І. Пилипишин доповіла щодо підбиття підсумків діяльності навчального закладу за жовтень. Особлива увага акцентувалася на основні питання розглянуті на нараді керівництва НУБіП України з директорами відокремлених підрозділів, одне із: важливість прийняття продуманого рішення колективами відокремлених підрозділів щодо свого подальшого розвитку згідно з вимогами Закону України «Про фахову передвищу освіту», що вступив у дію 9 серпня 2019р.

Цьогоріч, жовтень «багатий» на різноманітні виховні заходи і не тільки. Керівництво коледжу успішно пройшло тестування з охорони праці, яке відбулося на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя; відбулась зустріч з начальником управління державної служби якості освіти у Тернопільській області; планове засідання ради директорів закладів вищої освіти І-ІІ р.а. Тернопільської області; засідання колегії управління освіти і науки Тернопільської ОДА; засідання ради роботодавців Бережанського агротехнічного коледжу; засідання школи молодого педагога та ін. Серед студентів проведено різноманітні спортивні змагання, виховні години, участь в наукових пікніках, зустріч з волонтерами БУР, екскурсійні поїздки до замків Львівщини та Марійського духовного центру в м. Зарваниця.

Директорка завершила свій виступ подякою за допомогу в підготовці до семінару практичних психологів, наголосила на проведенні профорієнтаційної роботи з абітурієнтами та залучення їх до Дня відкритих дверей, що відбудеться 15 листопада 2019р.

Наступний доповідач, О.І. Бойко, аналізувала результативність написання студентами І курсу контрольних робіт на зріз шкільних знань та говорила про необхідність покращення їх якості. Також завідувач навчально-методичної лабораторії наголосила щодо грамотного ведення журналів обліку успішності студентів відповідно до інструкцій.

Далі відповідно до порядку денного Л.В. Білан запропонувала ухвалити проєкт колективного договору на 2020-2025рр. на основі договору 2014-2019рр. з внесенням відповідних змін. Рішення прийнято одноголосно.

26

35В різному, О.В. Калатало наголосив на підтриманні петиції М.В. Томенка аби не допустити скасування доплат і надбавок педагогам, викладачам вишів та скорочення кількості одержувачів стипендій. Також висвітлив основні питання розглянуті на засіданні колегії управління освіти і науки Тернопільської ОДА, особливу увагу приділяючи моніторингу результатів ЗНО в Тернопільській області.

Голова циклової комісії гуманітарних дисциплін Г.І. П’єнтак запросила працівників взяти участь в акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності», яка відбудеться 8 листопада о 11:00.

Галина Паньків, секретар педагогічної ради

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook