Digital Academy з інформаційної безпеки

29 жовтня 2019 року

 

da2

У рамках місячника з кібербезпеки 29 жовтня 2019 року було проведено Digital Academy з інформаційної безпеки з трансляцією через прямий ефір You Tube для педагогів України.

Організатором даної події та його ведучою була Антоніна Букач - сертифікований тренер Google, керівник Академії цифрового розвитку‎. Всього до заходу долучились 860 учасників з усієї України. Викладачі нашого коледжу теж приймали участь в он-лайн трансляції.

da1

Під час заходу учасники опрацювали цифрові інструменти й можливості Google для інформаційної безпеки в освітній діяльності: у віртуальному середовищі об’єдналися й виконали практичні вправи, які представлені в посібнику з цифрового громадянства й безпеки, онлайн курс і з мережевого етикету й безпеки, дізналися як налагодити захищену онлайн-взаємодію між учасниками освітнього процесу, підключли систему керування службами й користувацькими акаунтами, використали готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали у подарунок підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності, спеціальний навчальний додаток для смартфонів.

Унікальний формат заходу був реалізований завдяки організації онлайн-взаємодії всіх учасників заходу через поєднання перегляду трансляції й виконання вправ у віртуальному середовищі Google Класу.

Сергій ШТОГРИН,
викладач цикловоїкомісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook