ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОДА

22 жовтня 2019 року

 

3

22 жовтня 2019 року заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало взяв участь у розширеному засіданні колегії управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Розширене засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації відбулося під головуванням начальниці управління освіти і науки Ольги Хоми. Перед тим, як перейти до порядку денного, вона вручила нагороди освітянам області.

1

Членам колегії і присутнім в залі було запропоновано наступний порядок денний:

  1. Про моніторинг результатів зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів та студентів закладів освіти області у 2019 році.
  2. Про роботу із зверненнями громадян, які надійшли в управління освіти і науки облдержадміністрації за 9 місяців 2019 року.
  3. Про виконання рішення колегії від 21.12.2018 року «Про виконання у 2018 році державного та/або регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та його формування на 2019 рік відповідно до регіонального ринку праці».

За підсумками розглянутих і обговорених питань прийняті відповідні рішення.

Як повідомив заступник директора Тернопільського ОКІППО з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти Юрій Шайнюк, для проходження ЗНО у цьому році під час основної сесії зареєструвалося 10220 учасників.

У поточному році учасники мали право скласти тестування не більше ніж із чотирьох предметів.

Заступник директора з навчальної роботи  Олег Калатало

24

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook