Талановиту молодь Володарщини запросили для здобуття фаху в НУБіП України

23 жовтня 2019 року

        Успіх сучасної людини  значною мірою визначається правильним вибором професії.

Щоб допомогти молоді зорієнтуватися у виборі професії та реалізувати свої можливості і здібності, районні центри зайнятості населення для учнів місцевих загальноосвітніх навчальних закладів традиційно організовують «Ярмарки професій», куди запрошують представників різних закладів вищої освіти регіону.
Так 11 жовтня 2019 році подібний захід був організований у Володарському районі на базі Володарської ЗОШ №1, випускником якої є доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Новак Олександр Володимирович. Тому не дивно, що викладач НУБіП України скористався можливістю відвідати рідну школу та Малу Батьківщину аби розповісти своїм землякам про факультет аграрного менеджменту, де сам працює та можливості навчання у НУБіП України, загалом.
 
 
В цілому, у зазначеному заході взяли участь старшокласники трьох опорних шкіл смт. Володарки і мали можливість поспілкуватись безпосередньо з представниками 15-ти вищих навчальних закладів Київщини та Черкащини.
Формат ярмарки передбачав тісний персональний контакт представників ЗВО і школярів та вчителів. Олександр Новак, окрім презентації та відеороликів, пропонував під час спілкування проходити експрес-тест на вроджені схильності до управлінської діяльності. Як виявилось учнів з позитивним результатом запропонованого тесту у Володарських школах багато, як і зацікавлених у навчанні в НУБіП України. Враховуючи такі результати, у продовж спілкування було досягнуто домовленості з учителями про цикл зустрічей з випускниками для детальнішого вивчення їх здібностей та про можливість організованого візиту до університету під час Днів відкритих дверей.
 
 
По завершенню «Ярмарки професій», Новак О.В. був запрошений на батьківські збори  11-го класу Володарської ЗОШ №1, де поспілкувався з батьками учнів. Оскільки співпраця викладача з самими учнями триває вже не перший рік, то зустріч була предметною, дискусійною та конструктивною: були розглянуті, актуальні, для вступників та їх рідних, питання нововведень цьогорічної вступної компанії,  можливостей університету та факультету, у частині змісту підготовки, міжнародної мобільності студентів, майбутнього працевлаштування, забезпечення гуртожитками тощо.
Тож дякуємо Яценку Володимиру Володимировичу та його команді за організацію ярмарки та запрошення до участі, Валентині Іванівні Барилович - за можливість поспілкуватись з батьками учнів та віримо в те, що володарчани приймуть вірне рішення щодо вибору місця отримання вищої освіти.
 
 
Анна Слободяник,
доцент  кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook