ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХІРУРГІЇ І ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ІМ. АКАД. І.О. ПОВАЖЕНКА ЗАПРОСИЛИ НА НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ РОГАТИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНОГО КОЛЕДЖУ

7 жовтня 2019, 15:15

Викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка факультету ветеринарної медицини НУБіП України, асистент Роман Бокотько та старший викладач Тарас Савчук 4 жовтня 2019 р. провели профорієнтаційну роботу серед студентів Рогатинського державного аграрного коледжу в м. Рогатин Іван-Франківської обл., щодо вступу у 2020 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність 211 - «Ветеринарна медицина».


Керівництво навчального закладу із задоволенням провели таку зустріч та були дуже раді прийняти випускників коледжу, а зараз викладачів НУБіП України.

Асистент Роман Бокотько та старший викладач Тарас Савчук розповіли про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, ознайомили учнів з правилами прийому до НУБіП України. Під час свого виступу виступаючі особливий акцент робили на перевагах і перспективах навчання в НУБіП України, а також на складові у підготовці фахівців спеціальності «Ветеринарна медицина».


Також студентів було запрошено на День відкритих дверей у НУБіП України, яке відбудеться 31 жовтня для випускників технікумів і коледжів.

Асистент Р. Бокотько та
старший викладач Т. Савчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook