Спільна профорієнтаційна робота кафедри земельного кадастру та землевпорядного проектуання

3 жовтня 2019 року

    2 жовтня 2019 року доценти кафедр земельного кадастру Наталія Бавровська та  землевпорядного проектування Олександр Чумаченко зустрілися із школярами одинадцятого класу школи І-ІІІ ступенів №259 міста Києва.
    Викладачі ознайомили школярів із подальшими перспективами навчання у НУБіП України, особливостями вступної кампанії 2020 року, провели майстер-клас з використання безпілотних літальних апаратів в геодезії та землеустрої та запросили День відкритих дверей, який відбудетеся наприкінці жовтня.
Під час проведення майстер-класу з використанням квадрокоптера DJI Matrice школярі були приємно здивовані можливостями даного БПЛА. По завершенню польотного завдання та успішного приземлення БПЛА, була проведена камеральна обробка відзнятого матеріалу за допомогою програмного забезпечення AgisoftPhotoScan, в результаті якої було отримано цифрову модель місцевості та ортофотоплан школи та прилеглої до нього території.

   

    Дякуємо директору школи Юрко Олександру Володимировичу та класному керівнику Шевченко Марії Гаврилівні за надану можливість поспілкуватися з випускниками, розповісти їм про перспективність спеціальності «Геодезія та землеустрій» та можливості навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook