Вітаємо з Днем працівників освіти!

6 жовтня 2019, 9:04

 

Дорогі колеги, вчені, викладачі, ветерани освітянської ниви!
Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом — 
Днем працівників освіти!
Цей день об’єднує всіх, хто виховує та навчає молоді покоління, даючи їм можливість наблизитися до знань, науки та життєвої мудрості, стати на шлях здобуття найвищого професіоналізму. Завдяки вашій самовідданій праці, невтомному творчому пошуку, високому професійному досвіду, життєвій мудрості, чуйності та сердечній теплоті рівень якості освіти в НУБіП України є одним із найвищих в країні!
Важко назвати іншу професію, від якої б так залежало майбутнє нашої держави, адже саме Вчителю суспільство довірило найцінніше – збереження культурних надбань людства, виховання наступних поколінь. Саме науковці та педагоги дають молоді не тільки знання, але й формують моральні та духовні цінності – виховують фахівця-патріота.
Наш університет поєднує два провідні напрями – освітню і хліборобську. Виховання і навчання молоді, вирощування хліба – вічні і найнеобхідніші справи.
Без Вчителя і Хлібороба немає ні Президента, ні міністра, ні інженера, ні ветеринара, ні аграрія, ні механіка, ні юриста…, ані воїна-героя. Крім знань, учитель прищепив їм і продовжує плекати у майбутніх поколінь кращі риси людської особистості – любов до Батьківщини, високий дух толерантності і патріотизму, громадянську відповідальність і людяність!
Висловлюємо глибоку шану за вашу невтомну і натхненну працю, спрямовану на досягнення найблагороднішої мети: дарувати молодим людям всеосяжні знання, вказувати вірні орієнтири, допомагати юнакам та дівчатам у їхньому становленні та формуванні освіченими і високоморальними людьми, професіоналами своєї справи, патріотами.
Бажаємо вам, дорогі освітяни, наші ветерани, невичерпних творчих сил, всеперемагаючої любові до своєї професії, мудрості, достатку, миру і злагоди! Нехай в професійній діяльності буде багато яскравих ідей, нехай в оселі буде завжди щастя, а в серці – любов!
З великою повагою
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook