Все починається в житті з малого, з зернини - хліб, з промінчика – зоря і інженер розумний і свідомий почнеться із простого школяра

22 вересня 2019 року
механіко-технологічний факультет

 

Все починається в житті з малого, 

з зернини - хліб, з промінчика – зоря

і інженер розумний і свідомий

почнеться із простого школяра


18 вересня механіко-технологічний факультет приймав у себе наймолодших, у поточному навчальному році, гостей –  учнів 3 класу гімназії 179 м. Києва. Працівники факультету провели для учнів цікаву екскурсію: ознайомили з навчальними лабораторіями, технікою та обладнанням. Учні, у захваті, оглядали машини, мали можливість відчути себе у ролі операторів сільськогосподарської техніки, спостерігали, як виконується процес висіву насіння кукурудзи пневматичною сівалкою, як працює вентилятор машини для внесення рідких добрив та, як працюють механізми машин для збирання урожаю. Діти задавали багато різних питань, на які з радістю відповідали професор Валерій Войтюк та доценти Ігор Сівак, Віктор Ребенко, Вячеслав Чуба. Це  вказує на суттєве розширення учнівського світогляду, кожен хотів торкнутися до деталей обертання та до механізмів передач руху, відчути руками прохолоду металу та тепло двигуна внутрішнього згорання.

  

Екскурсія – простий і доступний метод пізнання різних сфер діяльності людини, вона слугує інструментом пробудження інтересу до чогось нового та неочікувано цікавого.

    

   

   

Ігор Сівак, заступник декана з навчальної та виховної роботи

механіко-технологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook