Урочисте свято з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника» на факультеті інформаційних технологій

30 серпня 2019 року
     Радісно і по-святковому урочисто пройшов захід посвяти в студенти на факультеті інформаційних технологій. Розпочався він традиційно з вітального слова проректора з навчальної та виховної роботи університету Сергія Кваши, який поздоровив студентів з правильним вибором, побажав натхнення в навчальних, творчих та спортивних починаннях.

     Продовжила свято декан факультету Олена Глазунова, яка привітала студентів із цією знаменною подією розповіла про можливості і переваги навчання на факультеті та побажала студентам успішного навчання, старанності, креативності і насичених студентських років.

     Урочисто та патріотично пройшла процедура прийняття «Присяги першокурсника», коли всі першокурсники разом обіцяли виконувати і дотримуватися правил та принципів, які будуть формувати їх світогляд та ставлення до життя.
     За доброю традицією на святковій посвяті колектив науково-педагогічних працівників, студенти старших курсів, які стали студентськими кураторами першачків, гості і батьки оплесками зустріли нове поповнення – 11 груп першокурсників, які разом зі своїми кураторами зайняли своє почесне місце на сцені для вручення студентських квитків. Сьогодні першокурсники офіційно стали студентами.

     Не обійшлося без привітань і від студентської організації нашого факультету та творчих колективів. Тож гості насолоджувались бальним танцем наших студентів з гурту «Чарівність» Микити Корнієнка та Романа Снігиря, вокалом нашої Світлани Хандожинської, запальним танцем Ніни Мазурик. І як завжди гучні оплески лунали на запальні виступи нашого факультетського інструментального гурту «Get’ Men».
     А ведучими цього свята цьогоріч були Аліна Семенко та Владислав Андрішко, які постійно веселили зал та тримали увагу гостів.

     Бажання впевнено йти до своєї мети, професійних злетів і досягнень, успішного закінчення нашого факультету та всіляких життєвих гараздів бажали першокурсникам і завідувачі кафедр, і наставники студентських груп, і колектив деканату факультету.

Олена Глазунова,
декан факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook