Студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Микола Кучерявий – новообраний студентський мер міста Києва

29 серпня 2019 року
     Регіональна студентська республіка – традиційний фестиваль студентської молоді, що охоплює активну молодь усієї України. І цього року учасникам пощастило позмагатися у липні поточного року.

     Сам захід проходив у декілька етапів. Перший – суб-фестивальний: «Леся Фест» (поетичний фестиваль на честь поетеси Лесі Українки,) «Live Music Awards», фестиваль дизайнерів, художників, діджеїв і, звичайно ж, спортивні змагання із волейболу, футболу, шахів та різноманітні факультативи-ознайомлення з організаційно-діяльнісною грою в політичну партію, участь в яких, упродовж першого дня, взяли студенти із провідних київських ЗВО та коледжів.

     Упровдовж наступного – учасники поділитися на команди та працювали над планом розвитку України, після чого сміливо презентували свої ідеї як студентам, так і жителям міста Києва. Після такого очікуваного голосування фаворитом та безперечним переможцем у змаганні за звання студентського мера м. Києва став студент ННІ ЛіСПГ НУБіП України Микола Кучерявий. Але окрім гучної посади Микола став переможцем музичного фестивалю «Live Music Awards» у номінації «найкраща композиція на соціальну тематику» та отримав перемогу за найкращу поезію серед учасників «Леся Фест».

     Після обрання Микола почав формувати команду з найкращих студентів міста Києва для участі у «Всеукраїнській студентській республіці». Команду сформували студенти НУБіП, КНУ імені Тараса Шевченка, КПІ ім. Ігоря Сікорського, НУХТ, КНУКіМ та Києво-Могилянської академії. Члени команди м. Києва змагалися з командами-представниками Полтави, Чернівців, Миколаєва, Херсону, Волині, Рівного, Харкова, Кропивницького та Вінниці. 
     Учасники нашої команди посіли перші місця за найкращий відеофільм та найкращу журналістську відеороботу. Також вибороли призові місця у квесті, волейболі, водному волейболі, грі «Alies», мафії, змаганнях на звання «кращого фотографа» республіки, отримали перемогу у рубриках «найкращий відеофільм» та «найкраща журналістська відео робота».
     У кооперації з Віталієм Хафіюком (студентським мером міста Чернівці) створили свою політичну партію та коаліцію та висунули на посаду студентського президента України Владислава Маєра, який і отримав це звання завдяки спільній праці двох команд.

     Всеукраїнська республіка – це тільки початок нашої роботи, надалі ми почнемо комунікації із міською радою та будемо плідно працювати на благо усього студентства України, поділився Микола.

Анастасія Стародуб
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook