Вступна кампанія 2019: зараховуємо вступників за державним замовлення та приймаємо документи на навчання за контрактом

31 липня 2019 року

    Сьогодні – останній день подачі оригіналів документів на бакалаврат за держзамовленням. Іншими словами, хто не встиг – той спізнився.

    Вікторія Ткачук встигла. Визначивши університет першим пріоритетом, подачу оригіналів відклала наостанок. І сьогодні дівчину вже можна привітати з тим, що стала студенткою спеціальності агроінженерія. Випускниця сільської школи, дівчина скористалася і відповідним сільським коефіцієнтом.

    І відзавтра документи прийматимуть лише за контрактом – по 5 серпня. Хоча й сьогодні бажаючих навчатися за цією формою до приймальної комісії прийшло багато: на обід сьогоднішнього дня контракт забажали укласти 953 абітурієнти на базі повної загальної середньої освіти. Серед них киянка Любов Барда, якій цікаві, за її словами, комп’ютерні науки, Селім Тохтаров з Сімферополя, Едуард Фурчак з Заліщиків та багато інших їхніх ровесників з інших регіонів України.

    І знову хочеться відобразити думку батьків і рідних абітурієнтів: випускник ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 1996 року Борис Кацан, який приїхав підтримати племінника, вражений змінами, що відбулися в його alma mater. Конкретніше – першого корпусу, де розміщена приймальна комісія і який зараз і є основною візитівкою університету.  

 

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook